Nieuwe webshop

Internetverkoop is booming, verkopen via internet stijgt jaarlijks nog altijd flink en dus kan het erg lucratief zijn om zelf een webshop te starten. Wij bieden altijd de beste oplossing om je webshop tot een succes te maken. Vooraf is een goede intake van belang. Wat is het doel van de webshop? Om hoeveel producten gaat het? Zijn er bijzondere koppelingen nodig, bijvoorbeeld met het voorraadsysteem? Aan de hand van deze vragen kan de beste oplossing gekozen worden.

De basis 

Hoewel een webshop verwant is aan een CMS, wordt het anders gebruikt zowel in het beheer als door de bezoeker. Er zijn dan ook andere webshop-producten beschikbaar. Ook hier hebben we na marktonderzoek de koers ingezet op open source met PrestaShop dat voor veel situaties, ook kleinschalig gemakkelijk inzetbaar is. Voor toepassingen met groot en wisselend assortiment, waarbij workflow, magazijnbeheer en financiële afwikkeling geïntegreerd moeten worden, zorgen wij voor de aansluiting met reeds operationele IT-systemen. Een goede fit en aansluiting is een wezenlijk onderdeel van een succesvolle webshop implementatie.

Het resultaat

En dan staat de webshop live, helemaal SEO-proof zodat je direct kunt beginnen met het werven van klanten. Vervolgens starten we met monitoring, periodiek onderhoud en eventueel hulp bij het vullen van de website. Het vullen van een webshop kan namelijk heel goed door de redacteur zelf gebeuren, maar soms is er extra behoefte aan ondersteuning, bijvoorbeeld wanneer er sprake is van een zeer groot productassortiment. Bij Dynamit ben je er zeker van dat je een goed functionerende webshop hebt die altijd up to date is.