iPhone en Android apps

Naast het bouwen en hosten van websites, ontwikkelen wij ook apps. Primair voor iPhone en Android. Zulke native apps hebben ten opzichte van websites nieuwe en unieke mogelijkheden. Daarmee wordt een product of organisatie op een andere manier onder de aandacht gebracht. Wij spelen in op deze ontwikkeling en hebben de afgelopen jaren de nodige ervaring opgebouwd met het maken van spannende, mooie, slimme en leuke apps. Apps voor communicatie.

Voorbeelden van native apps

Een smartphone met apps levert iets extra's: altijd onder handbereik! Goed toegankelijk, met speciale functies en bijvoorbeeld soms ook offline. Met als extra publicatieplatform de verschillende appstores. Soepel in presentatie en met toegang tot alle bijzondere functies die een smartphone in zich heeft.
Wij bouwen elk type app volgens wensen van de klant.

Bijvoorbeeld de "Peil je diepte" een app voor het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier (HHNK). Bedoeld als bewustwording van het feit dat we onder de zeespiegel leven.

Ook de app "Afvalwijzer", gemaakt voor de internationale Shanks Groep, en bedoeld voor het berekenen van het percentage recyclebaar afval en CO2 uitstoot van hun business to business klanten. Een tool die voor een klant een start is om met Shanks dit probleem in optimale vorm op te lossen.

Op die manier functioneert ook de app van Echtscheidingswinkel.nl.  Potentiële klanten kunnen daarmee zelf voorafgaand aan het contact met een adviseur, een indicatie van hun toekomstige financiële positie krijgen.

Maar ook gewoon een app als theateragenda. Voor het Amsterdamse Paradiso hebben wij zo'n app ontwikkeld. Met deze Paradiso-app heb je de hele actuele agenda met alle concerten, lezingen en clubnachten in je broekzak.