Over ons

Wij bieden internettechniek, -advies en online dienstverlening op maat. Onze focus ligt op techniek en software voor online communicatie en optimaal gebruik van de kansen die internet biedt. Met onze gedegen ervaring met web-development, CMS en interactief ontwerp hebben wij de kennis om bedrijven online succesvol te maken.
Wij denken mee en leveren een mobiele oplossing, apps, een digitaal magazine of een webwinkel. Met onze ervaring en expertise adviseren wij bij het vinden van de beste en betaalbare oplossing. Onze kracht ligt in het combineren van expertise op het gebied van innovaties op het internet met techniek, CMS en andere toepassingen. Wij testen nieuwe ontwikkelingen en passen ze toe voor klanten.

Onze aanpak

icn_sitemap_red.png

Betrokkenheid, expertise en innovatie

Onze werkwijze funderen we op drie kernwoorden: betrokkenheid, expertise en innovatie. Met die houding ontdekken en implementeren we allereerst nieuwe technieken, mogelijkheden en kansen.
We vinden het daarom erg belangrijk om onze klanten en hun doelstellingen goed te kennen. Op die manier vinden we oplossingen die precies aansluiten op de visie en mogelijkheden van de klant. Een nieuwe website, toepassen van responsive design, een app of een online betaalmogelijkheid invoeren. Een uitgebreid kennismakingsgesprek is hierbij essentieel.

Kennismakingsgesprek

In de kennismaking komen naar voren: Wat voor functies zijn er nodig? Moeten we door bouwen op een bestaande omgeving? Kunnen we beginnen met een schone lei? Zijn er al idee├źn over de interactie en de vormgeving? Of staan we nog aan het begin en moeten we meedenken over de doelgroep en de online kansen die er zijn voor de klant? Als er invalshoeken en disciplines buiten onze expertise aan de orde komen schakelen wij hiervoor onze partners in.