Concrete5 Specialist 

Op zoek naar een Concrete5 specialist die u kan helpen met het open source CMS Concrete5? Dynamit beschikt door jarenlange ervaring met Concrete5 over veel kennis waardoor Dynamit u kunt helpen met al uw Concrete5 toepassingen.

C5_300.jpg

Gebruiksvriendelijke CMS Concrete5

Concrete5 is een zeer gebruiksvriendelijke CMS (Content Management Systeem) waarbij pagina's met de overzichtelijke visuele interface gemakkelijk kunnen worden aangepast. Hierdoor is het mogelijk om zonder veel computerkennis zelf wijzigingen op een website aan te brengen. Voor beginners is een kleine instructie vaak al voldoende.

Toch kan het wijzigen van bepaalde elementen aan de achterkant van de website, of het bouwen van een Concrete5 website lastig zijn. Voor het uitvoeren van deze taken is vaak specialistische kennis nodig. Dynamit beschikt door jarenlange ervaring met Concrete5 over veel kennis waardoor Dynamit u kunt helpen.

Onze cases

Dynamit heeft verschillende websites met Concrete5 gebouwd. Deze websites tonen onder andere op technisch gebied de flexibiliteit en mogelijkheden van dit CMS. Op het gebied van vormgeving is er volledige vrijheid. Geen enkele site die draait op het Concrete5 systeem hoeft op een andere te lijken.

Daarom is het mogelijk om de vormgeving van elke bestaande website over te nemen en te implementeren als een Concrete5 website. Dit kan al volstaan met kleine aanpassingen op het bestaande website. Vaak wordt deze kans benut om vernieuwing in de profilering en techniek door te voeren.

Concrete5 ondersteuning

Heeft u hulp nodig met het onderhoud of het aanpassen van uw Concrete5 website? Dynamit kan u helpen met het aanpassen, onderhouden en bouwen van een Concrete5 website. 

Meer informatie of interesse?

Vul het onderstaande contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.


 

Captcha Code

Click the image to see another captcha.