Technieken en producten

Omdat Dynamit is ontstaan vanuit de ambitie om online ideeën en kansen van klanten technisch mogelijk te maken, is onze visie geworteld in techniek. Een klant met een idee is voor ons een uitdaging. Want een idee gestalte geven en technisch laten werken zoals bedoeld is soms wel, maar niet altijd even simpel.
Daar zit precies onze uitdaging: De kunst om software naar je hand zetten door zoveel mogelijk in herbruikbare componenten te denken, die te ontwikkelen en breed toe te passen. Zo’n aanpak ontwikkelt specialismes bij veel gestelde vragen en dus zekerheid voor de klant. Maar precies dezelfde aanpak geeft ook ruimte voor nieuwe vragen en andere technische oplossingen. Dat is nodig want de ontwikkelingen gaan erg snel.

C5-BlokBundels voor online upgraders

C5-BlokBundels voor online upgraders

Met dit label leveren we een CMS-oplossing speciaal ontworpen voor online doorstarters en upgraders. Ontstaan omdat wij vanuit ons netwerk regelmatig vragen kregen of het mogelijk was om de performance van een bestaande website te verbeteren. Starters die hun eerste ervaringen opdeden met een instapoplossing in Wordpress, Joomla of een ander systeem, ontdekten dat online succes zich niet vanzelf aandient.

Daarom zochten we naar een oplossing die zowel gemak en eenvoud in zich heeft als technische volwaardigheid met doorgroeimogelijkheden. We werden Concrete5 solution partner en ontwikkelden voor het open source CMS een nieuwe, resultaatgerichte aanpak.

Concrete5 CMS (PHP)

Concrete5  CMS (PHP)

Niet gehinderd door legacy-problemen, besloten we in 2009 open source CMS-producten van dat moment met elkaar te vergelijken om onze klanten op basis van een rationele en gefundeerde keuze daarover te kunnen adviseren. Het op PHP gebaseerde Concrete5 bleek uiteindelijk de beste mix te leveren van gebruiksvriendelijkheid en kracht. Op zoek naar een modern, effectief en gemakkelijk CMS? Zelf heel eenvoudig de inhoud van de website bijhouden? De beschikking over tal van professionele modules? Twijfels of niet tevreden met uw oude Content Management Systeem?