Concrete5 Community webshop de C5C-Store

Dynamit, Concrete5 specialist, maakt sinds 2008 gebruik van het CMS Concrete5 om snelle, krachtige en gebruiksvriendelijke websites te ontwikkelen. Sinds enkele jaren passen we de Concrete5 Community Store toe om webshops te realiseren.

C5_300.jpg

Gebruiksvriendelijke Webshop C5C-Store

C5C- Store is een online shop / cart voor het content managementsysteem Concrete5.C5C- Store bevat algemene online winkelcomponenten zoals een winkelwagentje, productlijsten, een betaalmechanisme en manieren om bestellingen te volgen. Het is geen op zichzelf staand systeem maar super slim geïntegreerd in het CMS Conrete5.  C5C- Store maakt van de blokken en pagina's gebruik om producten te presenteren. Eigenlijk kan je de C5C- Store zien als e-commerce 'toolkit' voor concrete5.

Technische Specificaties

Vanaf versie 8.5 heeft concrete5 een REST API ingebouwd in de Core, met ondersteuning voor OAuth2 voor authenticatie en open ID connectie voor identiteitsverificatie. E.e.a. conform de industriestandaarden. Functionaliteit toevoegen aan de concrete5 Core REST API Vanaf Concrete5.8.5 beschikken we over een volledig functionele REST API met volledige ondersteuning voor verschillende autorisatiestromen, scopes en meer. Ook wordt er voorzien in methoden voor het ophalen van gegevens over objecten die beschikbaar zijn in Concrete5, hiermee hebben we een goede basis voor specifieke pull en push-aanvragen.

Bovenstaand een screenschot met overzicht van de producten

Bovenstaand een screenschot met details van het product

Concrete5 ondersteuning

Heeft u hulp nodig met het onderhoud of het aanpassen van uw Concrete5 website? Dynamit kan u helpen met het aanpassen, onderhouden en bouwen van een Concrete5 website. 

Meer informatie of interesse?

Vul het onderstaande contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.


 

Captcha Code

Click the image to see another captcha.
 

Waarom Dynamit?

  • Jaren ervaring met Concrete5
  • Meedenkend
  • Standaard instructie voor beginners
  • Betrokken

Bovenstaand een screenschot van een productpagina