Bouwen en hosten

De focus van onze kennis richten we op toepassing in online communicatie. Alle technische hulpmiddelen die we kunnen inzetten bij het uitwisselen van informatie en communicatie komen dan in beeld. Wat ooit begon met de desktop-PC als trigger voor een scala aan ontwikkelingen rond CMS (content management systemen). Tegenwoordig zijn mobiele toepassingen in de voorhoede.

Web Content Management

Voor organisaties blijven de CMS-systemen het fundament om informatie te verzamelen en te beheren. Niet alleen voor presentatie en contact met de buitenwereld, maar ook voor gebruik in intranetten in vele varianten.

Wij zien bijvoorbeeld het enthousiasme van klanten die kennismaken met het gebruiksvriendelijke Open Source, PHP gebaseerde CMS Concrete-5. Daarom hebben we steeds meer geprefabriceerde oplossingen van dit CMS beschikbaar inclusief de mobiele responsive variant. Dat stelt ons in staat om extra snel en voordelig te kunnen ontwikkelen en lanceren met Concrete-5.

Ook andere gangbare open source oplossingen zoals het veelgebruikte WordPress of Drupal kunnen in bepaalde situaties hun voordelen hebben. Als een CMS bij een klant bekend is en daar goed functioneert bijvoorbeeld.
Daarnaast zijn wij implementatiepartner van het Nederlandse high-end corporate enterprise system GX WebManager, dat vanaf versie 10 de nieuwe naam XperienCentral kreeg.

Afhankelijk van de situatie, de wensen en eisen adviseren wij een passend CMS. Graag gaan wij met u in gesprek om te kijken wat het beste bij uw doelstellingen past.