GX WebManager: enterprise CMS

Flexibel CMS

Wij zijn al implementatiepartner van GX Software vanaf het eerste uur. Hierdoor hebben wij veel ervaring opgebouwd en kunnen wij snel en moeiteloos GX Webmanager voor u implementeren. Maar wat is GX Webmanager precies? Dit is het grootste CMS van Nederlandse bodem en wordt breed ingezet in binnen- en buitenland. Het is een CMS met een bewezen technologie en ruime mogelijkheden zodat iedereen van GX Webmanager gebruik kan maken.
 GX Webmanager staat bekend om de grote flexibiliteit en uitbreidingsmogelijkheden. Wat voor functies u ook toe wilt voegen aan uw site, met Webmanager is alles mogelijk. Dit komt doordat elk stuk functionaliteit onafhankelijk ingezet kan worden. Al deze losse componenten kunt u naar wens toevoegen of weghalen om zo met dit CMS een website te maken die alle functies heeft die u wilt! Vanzelfsprekend overleggen wij met u welke functionaliteiten op moeten worden genomen en voegen wij die in het CMS toe zodat u zich alleen nog maar bezig hoeft te houden met de inhoud die er op de site moet komen te staan!

Shanks: 18 websites in één CMS

Een voorbeeld waar wij GX Webmanager hebben ingezet is de webomgeving van de Shanks Group Nederland. Dit bedrijf heeft diverse dochterondernemingen met vestigingen door het hele land. Al deze bedrijven hadden een eigen website. Wij hebben er met GX Webmanager voor gezorgd dat meer dan 18 websites in één CMS zijn geïmplementeerd! Op die manier is het onderhoud aan de websites en het redactiewerk een stuk handiger geworden. Lees hier meer over de webkoppeling van de Shanks websites.